Omlidstranda Camping - sommerferien fortsetter litt sør

Så har prøvd oss på en stor og flott campingplass i Vestfold. Nærmere bestemt mellom Helgeroa og Nevlunghavn. Her fikk vi en fantastisk flott beliggenhet i enden av campingen på C-feltet (plass 219). Båter, sjølukt, flott strand, langgrunt, morgensol.

Sanitærbygget fungerte kjempefint. Blir stengt under renhold, så da må man gå til det andre bygget. Helt grei dusj. Inneholder minigolf og den banen var kjempefin. Kæmpingkalven sjøl vant, men frua kom på en god nr 2! Fotballbane, liten sykkelsti (er nok best for små under 12 år), klatretårn. For våre gutter på 12 (snart) og 14 år, var dette en plass de synes var litt kjedelig. Eldstemann synes det er barnslig å fange krabber, mens yngstemann synes det var det gøyeste.

Strendene var kjempefine og ble renset for tang og "sjøavfall" ved behov. Helt ok kiosk. Kafeen prøvde vi aldri, så det vet vi ikke. Men prisene på kafeen så fine ut og menyen var til dels variert for de uten mat-allergier.

Fine turmuligheter da kyststien går gjennom campingen. Her kan man gå både til Helgeroa, Nevlunghavn eller Mølen. Eller enda lengre om man ønsker.


Minus med plassen:

  • Kunne vært flere søppelbøtter rundt på plassen (ispapir, hundeposer og småtteri er fint å kunen kaste der man er)
  • Kunne godt hatt en oppvask-vask til på kjøkkenet
  • Manglet trampoline eller andre ungdomstilbud (det er vel 90% fastboende her, så de fleste barne kjenner nok hverandre fra de satt i sandkassa sammen)
  • Litt avstand til toalettet fra plassen vår, så vi lovpriste syklene våre opp til flere ganger

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Campingferiens start: Bø Camping og Sommarland